Csapatépítés

Vadvízi túrák Szlovéniában

Szeretne csapatának, kollégáinak igazi, maradandó élményt szerezni?

Szeretné jobban összekovácsolni a csapatot? Erősíteni kellene az együttműködést és a bizalmat? Itthon már mindent kipróbált a csapat?

Ha bármelyik kérdésünkre IGEN a válasz, akkor a legjobb választás, SZLOVÉNIAI VADVÍZI PROGRAMJAINK (rafting, canyoning, kenu, stb.) valamelyike vagy akár mindegyike! A rafting és kenu túrák során olyan szintű EGYÜTTMŰKÖDÉSRE, FIGYELEMRE és legfőképpen BIZALOMRA van szükség a csapaton belül, ami a későbbiekben is hatással lesz a csapatra munkájuk során.

Túráink helyszíne a BOVEC-i völgy, ami a csodálatos természeti adottságok mellett, I. világháborús maradványokat és emlékműveket rejteget magában, amik kiváló túra célpontok az idelátogatók számára.

A választott programon egyidejűleg 20 főt tudunk foglalkoztatni. Ha esetlegesen több résztvevővel érkeznének , azt két részletben tudjuk megoldani.

Bovec városa, a legideálisabb hely a csoportok számára, mert több különféle kategóriájú szálláshely található itt,illetve éttermek, cukrászdák, boltok és pub-ok várják az idelátogatókat.

Teljes körű szervezést vállalunk az itthoni elindulástól a hazajutásig, így a csapatnak csak annyi a dolga, hogy eldöntse, MEGYÜNK!